Over Pieter Laban – Beleidscoach

Ik ben Pieter Laban en ik ben oprichter en eigenaar van Beleidscoach. Als coach en trainer help ik beleidsmedewerkers binnen de gemeente aan meer succes in hun leven en in hun carrière.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring binnen de gemeentelijke overheid en andere overheidsinstanties. In deze 25 jaar heb ik honderden medewerkers de tools en strategieën geleerd om te groeien als medewerker en persoonlijk succes te bereiken, met als resultaat een evenwichtig en gelukkig leven.

Ik geloof dat de veranderende maatschappij om een andere aanpak van de gemeente vraagt. De overheid moet blijven aansluiten bij de wensen en behoeften van de burgers. Dit vraagt een andere rol van de beleidsmedewerkers. Door mijn kennis en expertise binnen de overheid kan ik goed inspelen op deze verandering en medewerkers uitstekend begeleiden in dit veranderingsproces.

Het is mijn visie dat we een betere wereld creëeren als de medewerkers binnen de overheid de krachten bundelen en gezamelijk een bijdrage leveren aan de burgers.