Beleidscoach

beleidscoach_pieter_labanIk weet dat jij je als beleidsmedewerker van de gemeente heel betrokken voelt bij het reilen en zeilen van de gemeente. En je weet dat jij als medewerker van de gemeente een belangrijke bijdrage kan leveren in het leven van de burger door betrokkenheid en deskundigheid.

Mijn naam is Pieter Laban en ik weet dat jij jouw kwaliteiten ten volle wilt inzetten en benutten. Je bent hier op mijn site, omdat je toe bent aan een VOLGENDE STAP in jouw carrière.

Echter, soms voel je je:

 • Vertwijfeld of je een volgende stap kan zetten binnen de organisatie, omdat je ondanks je harde werken niet beloond wordt en geen stap verder komt in je ontwikkeling.
 • Gefrustreerd door al die dingen die je leidinggevende vertelt je te doen, terwijl jij het als expert echt beter weet.
 • Kan je wakker liggen van het web van politieke spelletjes waar je in bent beland en je weet niet hoe je daar uit moet komen.
 • Gestressd door de projecten die op je bord komen, waarbij je je afvraagt of je inhoudelijk sterk genoeg bent dit te kunnen doen.
 • Overweldigd door iedereen die zich bemoeit met jouw werk en die het allemaal beter weet.

Als bovenstaande op jouw van toepassing is, je bent gelukkig niet alleen EN ik kan je helpen!

Wat kan ik als beleidscoach nu voor jou betekenen?

 • Ik help je om TOP te functioneren, in plaats van op je tenen te lopen. Zodat je je happy voelt in je baan, goed in je vel zit en gewaardeerd wordt door je leidinggevende en je collega’s.
 • Ik leer je omgaan met het politieke spel. Zodat je er plezier in krijgt en het voor je werkt in plaats van tegen je.
 • Ik ben jouw sparringpartner en help je inhoudelijk met de uitvoering van je projecten. Zodat je de beste wordt in je werk.
 • Ik leer jou om te gaan met de veranderende behoefte vanuit de gemeente en de burgers. Zodat jij klaar bent voor een volgende stap te zetten in je baan en in je carrière.

Aanbod

Omdat ik vind dat jij het als beleidsmedewerker verdient om TOP te functioneren, happy te zijn in je werk en je volgende stap te zetten heb ik een mooie aanbieding voor je.

Ter kennismaking biedt je een Executive Coachingssessie aan. In deze sessie help ik je de eerste inzichten om te zetten in concrete acties.

Dit gesprek is geheel GRATIS.

Een Coachingsessie is een gesprek van een uur, waarin je tot een aantal belangrijke inzichten komt. In dit gesprek help ik je om deze inzichten om te zetten in concrete acties. Zodat jij direct jouw eerste stap zet.

Ben je geïnteresseerd in deze Coachingssessie? Neem dan DIRECT contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen!

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Functie

  Waar kan ik je bij helpen? (verplicht)